Radionica Sustav kvalitete u obiteljskoj medicini

Radionica Sustav kvalitete u obiteljskoj medicini održati će se u petak 7. travnja 2017., od 9:00 do 14:00 sati u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Radionica se održava u okviru edukacijskog programa Službe za kvalitetu i edukaciju Agencije u suradnji s Katedrom za obiteljsku medicinu, Škola narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskoga društva za poboljšanje kvalitete zdravstvene zaštite Hrvatskoga liječničkog zbora.

Radionica je namijenjena ravnateljima, pomoćnicima ravnatelja za kvalitetu i povjerenstvima za kvalitetu domova zdravlja, liječnicima i medicinskim sestrama obiteljske medicine te svim zainteresiranim stranama.

Svrha: Jačanje kapaciteta u uspostavljanju sustava kvalitete i jačanje suradnje s Agencijom.

Program je dostupan ovdje.

Sudjelovanje je bez kotizacije i biti će bodovano prema Pravilnicima Hrvatske liječničke komore i  Hrvatske komore medicinskih sestara.

Prijave za radionicu primaju se do 4. travnja  2017.

Za dodatne informacije obratite se na e-adresu: kvaliteta.edukacija@aaz.hr ili telefon Službe za kvalitetu i edukaciju: 01 5625 622, 01 646 3003.


Kategorija: 
Radionice, stručni sastanci, kongresi
Kvaliteta